"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 31 octombrie 2012

Omen in nomen (2)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Cu mai mult timp în urmă am mai publicat o postare pe tema legăturii dintre numele noastre şi destinele care le însoţesc. De fapt, exprimarea corectă ar fi prenumele noastre.
Am scris şi despre necredinţa mea în zodii pornind de la varii motive, unul de mare greutate fiind acela că, în decursul mileniilor, poziţia astrelor s-a schimbat pe cer, poziţia lor nemaifiind în concordanţă cu zodiile aferente, fapt care ne plasează în cu totul alte zone ale zodiacului.
Postarea de azi o public mai mult cu titlu distractiv sau pentru amatorii de astfel de legături pentru că, iată, am găsit un nou motiv de necredinţă: ce se întâmplă cu un cetăţean care este născut sub semnul unei zodii, ceea ce îi conferă anumite trăsături, dar are o iniţială a prenumelui care îi conferă cu totul alte trăsături?
Litera F
Ai reale calităţi artistice, eşti creativ şi original, îţi plac persoanele independente. Se remarcă o tendinţă marcată către prejudecată, către ranchiună şi susceptibilitate. Simţi nevoia de a fi apreciat şi de a fi în centrul discuţiilor. Îţi place să fii apreciat şi iubit, dar şi să-ţi manifeşti căldura, bunăvoinţa şi generozitatea. Eşti prietenos, dar şi cu tendinţe în a evita contactele intime. Te simţi mai bine în mijlocul unui grup decât faţă în faţă cu cineva.
Litera G
Ai spirit practic, logic şi dorinţă de perfecţionare. Eşti sensibil, intuitiv, exigent, susceptibil, încăpăţânat, cu opinii tranşante. Fii constant în munca pe care o depui şi încearcă să nu fii prea minuţios. Îţi place lucrul bine făcut, eşti exigent cu tine, dar şi cu ceilalţi. Ai tendinţa să laşi pe mâine ceea ce poţi face astăzi; totodată, dacă ai chef să faci un lucru la un moment dat, fii sigur că nimeni nu ar putea să-l facă mai bine. Iubeşti perfecţiunea şi visezi mereu să o atingi. Vorbeşti mult şi gândeşti la fel de mult şi te pierzi adesea în detalii. Ca prieteni, îţi alegi persoane intuitive, sensibile şi creative.
Litera H
Acţionezi cu eficacitate şi determinare pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Ai o mare dorinţă de a reuşi, un instinct posesiv şi simţ pentru afaceri. Vrei să fii recunoscut pe plan social şi ai scopuri în esenţă materiale. Se remarcă o tendinţă către aroganţă, de dominare, de dragoste exagerată şi de deţinere a puterii. Te înconjori de persoane care au nevoie de tine, care depind de tine şi care te lasă să iei decizii în locul lor.
Litera I
Dai dovadă de inspiraţie în tot ceea ce faci, ai înclinaţie către activităţile publice şi relaţionale. Se remarcă, de asemenea, înclinaţiile artistice şi creative. Eşti sincer, loial şi degajezi multă căldură umană. Eşti mândru de felul cum arăţi, eşti demonstativ în dragoste.Îţi place să ţi se acorde atenţie. Vrei ca ceilalţi să te iubească necondiţionat şi nu eziţi să le pui sentimentele la încercare, iar tu să pari un martir în dragoste. Prietenii tăi sunt persoane serioase, profunde şi inteligente.
Litera L
Putem spune că eşti un lider, o persoană originală, creativă, cu simţ estetic dezvoltat, seducătoare, loială, romantică şi pacifistă. Urăşti singurătatea. Eşti autoritar, exigent vis-a-vis de reacţiile celorlalţi şi îţi lipsesc tactul şi diplomaţia. Nevoia de a reuşi profesional şi social este vitală pentru tine. Ai un aer rafinat şi atrăgător, cu un gust deosebit în materie de modă. Eşti foarte loial, dar ai tendinţa de a-ţi arăta cu greu sentimentele. Eşti romantic, îţi place pacea, chiar dacă simţi şi nevoia unei altercaţii, câteodată. Prietenii tăi sunt persoane extravertite, sincere şi active.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!