"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

marți, 20 noiembrie 2012

Pământul va intra în ZONA ZERO

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Am primit pe e-mail un avertisment cutremurător. Autorul nu este altul decât Oracolului din Shambala! Oracolul din Şambala, fraţilor! După cum bine ştim, oracolele epocii moderne se remarcă prin aptitudinea ciudată de a prezice un eveniment după producerea acestuia. Iată că oracolul nostru îl bate cu trei lungimi pe cel din Dămăroaia nu numai prin faptul că prezice ceva înainte, dar prezicerile lui sunt atât de grave încât mă captivează mult mai mult decât recomandările feng-shui pe care am avut ocazia să le comentez în paginile acestui blog cu ceva timp în urmă. Dar haideţi să vedem groaznicele avertismente, cumplitele preziceri.
Avertismentul Oracolului din Shambala cu privire la 21.12.2012. Un călugăr tibetan de la mănastirea Gyandrek de lângă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis un mesaj uluitor către NASA, în care afirma că pe 21 decembrie 2012 Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-numita "zona zero", scrie potrivit Earth-chronicles.ru, citat de Info Peregud.
Sunt convins că mesajul e uluitor pentru cei de la NASA nu atât pentru aberaţiile cuprinse, ci pentru că un călugăr tibetan, singur şi rupt de lume a reuşit nu numai să le afle adresa de e-mail, dar să le şi trimită mesajul, deşi este de notorietate că calugării tibetani nu au în dotare computere şi conxiuni Internet. Dar, indiferent de modul de trimitere, cu siguranţă că prostiile din mesaj i-au uimit pe cei de la NASA.
Potrivit călugărului, în 21 decembrie 2012, ora 6 (meridianul Greenwich), întreg Pământul va fi cuprins de întuneric-zona zero.
Având în vedere condiţiile astronomice şi durata zilei, cu siguranţă că pe 21 decembrie, la ora aia matinală e deja întuneric beznă, cel puţin pe o anumită zonă a Pământului.
Va dispărea soarele şi nu vom mai avea nici energie electrică, ceea ce înseamnă că nu vom mai putea folosi nici căile de comunicare.
În sfârşit, linişte, nu tu telefon celular, nu tu player-e supărătoare în autobuz, nu tu reclame tâmpite la televizor, nu tu emisiuni cu Pepe şi Zăvoranca. Asta viaţă! Chiar dacă, prin absurd, aşa ceva se va întâmpla, soarele nu are cum să dispară. Cel mult, nu îl vom mai vedea, ceea e cu totul altceva. Se pare că noaptea care va pune stăpânire pe noi, a pus deja stăpânire pe creierul respectivului prooroc.
Zona zero este explicată de călugăr ca fiind “o stare a spaţiului unde se stinge şi nu poate să se răspândească nici un fel de energie. Dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor”. “Nu trebuie sa va îngrijoraţi sau să vă speriaţi’’, spune însă călugărul Tibetan, pentru ca întunericul va dura aproximativ 3-4 zile, după care lumina soarelui va reveni.
Păcat că prezicerea lui a început să se bleojdească. Unde e precizia lui de la început? Ce e aia 3-4 zile faţă de fix ora şase dimineaţă după meridianul Greenwich?
Iată care sunt sfaturile pe care le dă oamenilor călugarul tibetan:
• Trebuie ca din timp să vă pregătiţi pentru acest schimb de cicluri. Să vă terminaţi treburile pentru 2012 si să nu începeţi altele. Să vă plătiţi datoriile.
Exclus! Să le spună el patronilor că salariaţii nu vor să mai înceapă nicio treabă odată cu data de 21 şi să vedem ce răspunsuri va primi... Ei, hai că e tare! Ce are sula cu prefectura? Adică lumea se sfârşeşte şi eu să îmi plăteasc datoriile? Să aştepte ele, băncile... Poate fac şi eu un ciubuc şi scap cu ocazia asta şi de datorii şi de bănci.
• În 20.12.2012 să luaţi copiii, documentele, banii cash şi să plecaţi din oraş undeva în natură, la ţara. Să vă faceţi rezerve de produse şi apă pentru două luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface încet.
De unde şi vorba locuinţa mea a de iarnă e la ţară... Haideţi să facem o socoteală simplă. Doi litri de apă-doar apă de băut!-necesari unei persoane înmulţit cu trei persoane, cât ar fi un minim pentru o familie, înmulţit cu şaizeci de zile fac fix treisute şaizeci de litri! Doar de apă! Cine şi cu ce poate căra aşa cantitate? Ia mai adăugaţi şosete de schimb, zahăr, şerveţele de nas, fulgi de cartofi, pulovere, foi de plăcintă, plăpumi, crătiţi, chibrite şi nelipsitele acte! Iar izvoarele din natura atât de călduros recomandată vor seca şi ele oare?
• Să aveţi în casă provizii de apă şi lemne pentru încălzire şi lumânări pentru iluminat. Este bine să plecaţi acolo unde există o sobă de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va înceta să mai existe.
Care casă? Nu zicea să plecăm în natură? Chiar şi un călugăr tibetan ar trebui să ştie că nici măcar românii nu au toţi o a doua casă în mijlocul naturii. Să creadă el că va sta cineva să taie lemne de foc la lumina unei lumânări... Oricum, recunosc că acesta va fi primul şoc pentru mine pentru că abia am schimbat contorul de curent. Poate îmi vor da cei de la ENEL banii înapoi.
• Legatură cu televiziunile se va întrerupe. În decursul “zilelor negre” să închideţi geamurile şi să le acoperiţi cu ceva întunecat. Să nu va uitaţi în geamuri, să nu credeţi ochilor şi urechilor voastre şi să nu ieşiţi în stradă deoarece în aceasta stare energetică a pământului veţi putea vedea şi auzi lucruri care în mod obişnuit nu sunt percepute şi asta poate să îi scoată din minţi pe mulţi.
Ei, da, asta e o veste bună şi aşteptată! Gata cu Măruţă, gata cu Capatos! Dar VOYO, VOYO va mai exista? e întrebarea care mă roade. La ce mama naibii să mai acopăr ferestrele cu ceva întunecat dacă tot e beznă pe tot locul? Bunul prezicător uită să ne spună dacă ne putem uita la lap top-uri sau tablete... Cum să văd şi să aud dacă energia nu se va mai transmite, iar fiul meu preşcolar îmi spune că sunetul şi lumina sunt forme ale energiei? La fel ca şi căldura lemnelor arse de pomană, din moment ce energia nu se va mai transmite. Alte defrişări abuzive, alte afaceri cu păduri?
• După apariţia Soarelui, nu vă grăbiţi să va întoarceţi în oraş. Mai bine să rămâneţi până la primavară, undeva în natură.
Sigur că da! Asta aştept şi eu de mult, un concediu prelungit în natură. E voie să ne alegem şi locul? Eu, după cum ştiţi, aş vrea pe o insulă grecească. Trebuie doar să îi transmit contul meu bancar în care să-mi trimită banii din care voi trăi până în primăvară...
• Ieşirea deplină a Pământului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Până la sfârşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
La ce oră, frate, la ce oră? Oricum, e bine că nu va fi pe 29 februarie. 7 februarie va pica într-o joi. E tocmai bine pentru că nu vor fi aglomerate drumurile cu circulaţia de la sfârşitul de săptămână.
• Există şi o parte pozitivă a acestor evenimente dramatice. Oamenii se vor schimba radical şi vor deveni mai înclinati spre spiritualitate. Sistemul sanitar şi ştiinţa se vor dezvolta foarte mult.
Dramatică e doar cantitatea uriaşă de prostie care se poate acumula în creierul unui singur om. Nu ştiu dacă ştiinţa se va dezvolta aşa cum ne spune prezicătorul, dar sistemul sanitar cu siguranţă, după atâtea luni cu oameni nespălaţi şi nemâncaţi. După toată înşiruirea asta de baliverne, care m-a enervat atât de rău încât nu ştiu dacă am reuşit să-i formulez nişte comentarii vesele, un singur lucru mă preocupă: se gândeşte măcar o singură secundă respectivul prezicător la sensul cuvântului responsabilitate? Se gândeşte cum va face faţă milioanelor de oameni care vor veni să-i spargă capul după ce vor vedea că totul a fost o mare şi tembelă minciună?
Noi ne vom VEDEA pe 22 decembrie.
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!