"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

marți, 12 octombrie 2010

Astrologie la volan (2)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
LeuLeul la volan
Gradul riscului de a face accident
Compania de asigurări auto Insurance Hotline a dedus o legătură directă între semnul zodiacal al conducătorului auto şi şansele lui de a face accident sau de a încălca regulile de circulaţie. Pentru a se asigura că teoria lor nu este una greşită, specialiştii au investigat 100.000 de dosare ale clienţilor lor care au făcut accident. Astfel, experţii au aflat că cele mai puţine accidente şi încălcări ale regulilor sunt făcute de Lei (locul 12)! Şi majoritatea, cum se spune, "au pupat" un alt autoturism din spate! Şi acest lucru se întâmplă de obicei pe un drum drept sau aproape liber. Aşa că, fiţi mai atent, domnule şofer.
Stilul de a conduce
"Accelerez ca să alung tristeţea" - asta e deviza Leului, care e mereu bine dispus. Strada e proprietatea lui, unde el poate să defileze şi să conteze pe respectul tuturor din jur. Ăsta e motivul pentru care îi plac maşinile care nu trec neobservate.
Recomandări pentru cel care "stă lângă" şofer
Când urcaţi în maşină ţineţi minte: trebuie să iubiţi şi să lăudaţi şoferul!
Care Leu trăieşte fără romantism? De aceea, fără să se gândească mult, Leul alege de obicei marca italiană Alfa Romeo. Daca sunteţi genul de Leu cuminte - alegeţi Skoda. Dacă sunteţi şmecher şi periculos - luaţi un Jaguar. Dacă sunteţi deştept şi credeţi că faceţi parte din spuma societăţii - achiziţionaţi un Cadillac - cu cât mai lung, cu atât mai bine, cu un motor puternic şi un volan aurit bătut cu diamante. Mai pe scurt, o jucărie, nu o maşină.
FecioaraFecioara la volan
Gradul riscului de a face accident
Fecioarele ocupă locul 10 în rating-ul riscului de a face accident. Ele apasă frâna ca să lase o veveriţă să treacă, fără să se gândească: oare va reuşi să se oprească şi autoturismul din spate? Fecioara este persoana care nu se ceartă cu poliţistul dacă ăla este beat. Ea, în schimb, e mereu în formă şi cu ochelari - pentru a vedea mai bine. Nu lasă ciubuc la benzinării, ocoleşte fiecare baltă şi protejează mediul înconjurător - supraveghează ţeava de eşapament. Fără trusa medicală nu iese din casă. Provoacă 10,7% din impacturi (mai prost la acest capitol stau numai Capricornii). Dacă a făcut accident, maşina e praf. Dacă e să calce pe cineva - îl omoară. Frânează! Mai ales când te apropii de intersecţii. Şi uită-te la drum, nu în oglindă.
Stilul de a conduce
Pe cât e de atentă în viaţă, pe atât de haotic se comportă când urcă la volan spre spaima altor conducători. Reguli de circulaţie, semnul de trecere pentru pietoni, prioritatea? Sunt concepte flexibile. Accident? Păi, i se poate întâmpla oricui.
Recomandări pentru cel care "stă lângă" şofer
Pentru orice eventualitate, schimbaţi-vă şoferul.
Fecioara ar trebui să-şi ia o Toyota , Honda sau Kia. Un astfel de automobil va bucura mintea unui cumpărător priceput. Fecioara îl va demonta şi îl va asambla în mod regulat şi maşina tot va porni.
BalantaBalanţa la volan
Gradul riscului de a face accident
Balanţele se consideră a fi cele mai echilibrate persoane. Ele comit 6,1% din accidentele rutiere - mai puţin decât nativii din oricare alt semn zodiacal. Dar, din păcate, deseori nimeresc în accidente din cauza altor persoane. Şi dacă te-ai născut la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii noiembrie, nu înseamnă că nu ţi se poate întâmpla niciodată nimic. Cu toate că sună ciudat, ar trebui să ai grijă ca să nu faci un accident pe drum drept sau în timpul zilei. După ce au investigat dosarele clienţilor luând în calcul zodia fiecărui şofer, agenţilor de asigurări auto le-a venit o idee: ce-ar fi dacă ar stabili preţul asigurărilor în funcţie de semnul zodiacal al clientului şi nu în funcţie de vârsta lui?
Stilul de a conduce
În comparaţie cu ceilalţi conducători, Balanţele respectă cel mai mult regulile de circulaţie. Au o singură slăbiciune: când conduc pe timp de noapte nu rezistă tentaţiei de a visa.
Recomandări pentru cel care "stă lângă" şofer
Să staţi tot timpul cu ochii pe el şi să încercaţi să conversaţi cât mai mult.
Preferă autoturismele de lux. N-ar intra în tramvai nici dacă aţi sta în cap. Minim un Rolls- Royce să-i daţi. Visul şoferului Balanţă e să meargă cu un Lincoln. Nu se va da prea mult în lături de la un Mercedes (nu e nevoie de comentarii). Când se uită la o maşină este deosebit de atent la confortul pe care aceasta îl oferă. Să nu încercaţi să-i propuneţi una fără aer condiţionat şi un şofer disciplinat. Un sfat pentru vânzători - tot timpul să zâmbiţi, să zâmbiţi.
ScorpionScorpionul la volan
Gradul riscului de a face accident
Şoferii din această zodie comit 6,8% din accidentele rutiere. Majoritatea dintre acestea sunt impacturi frontale pe porţiuni drepte de drum. Fiţi mai atenţi când depăşiţi. În schimb, toţi astrologii afirmă într-un glas: Scorpionii - sunt cei mai erotici amanţi! Ocupând locul 4 în rating-ul riscului de a face accident, Scorpionii adoră străzile late, unde instinctul îi permite şoferului să fie încrezător. Dar numai până în momentul în care este depăşit. Un Scorpion nu iartă astfel de fapte - şi se începe raliul.
Stilul de a conduce
Îşi conduce maşina cu la fel de multă încredere cu care alţii îşi manevrează maşinuţele de tuns iarba. Ştie toate regulile de circulaţie şi poate determina instantaneu distanţa de frânare. Mai pe scurt, este aproape perfecţiunea şi visul oricărui agent de asigurări.
Recomandări pentru cel care "stă lângă" şofer
Pur şi simplu aveţi încredere în el.
"O maşină-bestie' - iubesc să spună Scorpionii adevăraţi, punând mâna pe iubitul Porsche după ce a trecut prin numeroase peripeţii BMW. Şi în cel mai rău caz - Ford! Scorpionii adoră să pună la încercare tot ce există (şi automobilul) pentru a vedea cât este de rezistent. Accidentele nu sunt o raritate. Se întâmplă ca Scorpionii să gândească optimist: "Într-o zi îmi fac praf maşina şi o să merg pe jos." Dar asemănător stăpânului, maşina 'reînvie din cenuşă' (din buc[ţi) şi trăieşte o nouă viaţă palpitantă. Până la ultima picătură de benzină, până la ultimul kilometru al şoselei infinite.
Se pare că articolul iniţial a fost copiat de pe http://www.horoscopurania.ro/.
Să auzim de bine!

2 comentarii:

  1. pff.....eu sunt in zodia fecioarei, adica pericol pe drumul public....:-)) asa scrie, mmmm sper ca nu, pentru ca sunt incepatoare si n as vrea sa ma descurajez....imi place oricum...........adevarate....am citit pentru mai multe zodii si se cam adeveresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Sebastiana: Nuş' cum, da' şi la mine se potriveşte...

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!