"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 16 iunie 2010

Pe cine am văzut la televizor

ProfetieTuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Cititorii fideli ai acestui blog poate îşi mai amintesc postarea mea din 18 iunie (adică acum două luni http://bloguldindrumultaberei.wordpress.com/2010/06/18/pe-cine-vreau-sa-vad/). La acea dată îmi exprimam o dorinţă. Sau o profeţie. Sau cum vreţi să o numiţi. La acea vreme, îmi doream să-i văd pe toţi bugetarii şi pensionarii (îndeosebi pensionarii!) care l-au votat pe Băsescu aliniaţi frumos la televizor şi dând explicaţii pentru votul lor.
Ei bine, urmărind aseară ştirile am descoperit că ea s-a realizat. Din păcate. Şi mii de bugetari, pensionari, viitori şomeri şi viitori sinucigaşi erau aliniaţi frumos în jurul clădirii Parlamentului, toţi făcând referire la votul lor pro Băsescu.
Nu mă bucură confirmarea lipsei de maturitate a alegătorului român la care făceam referire mai dăunăzi. Nu mă bucură injuriile la adresa lui Băsescu. Nu mă bucură răul atâtor mii şi mii de oameni.
Ba, pot spune cu mâna pe inimă că sunt atât de supărat încât nimic nu mă mai bucură. Sunt atât de supărat încât nu îmi este ruşine să spun că cine a băut ieri în cinstea celor întâmplate este o canalie, iar ciuntirea pensiilor şi condamnarea părinţilor şi bunicilor noştri este cel mai samavolnic act de când este România stat independent.
Să auzim de bine!

2 comentarii:

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!