"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 30 iunie 2010

Mesaje, mesaje...

Robot telefonicTuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
1. În momentul de faţă sunt la un interviu pentru o nouă slujbă şi vă voi răspunde dacă ratez ocazia. Pregăteşte-te pentru nervii pe care îi voi avea.
2. Primeşti această notificare automată deoarece sunt plecat din birou. Dacă eram în birou şansele sunt să nu primeşti nimic.
3. Nu voi fi în stare să şterg toate mesajele necitite, inutile pe care mi le trimiţi până voi veni din concediu. Te rog să ai răbdare şi mesajul tău va fi şters în ordinea în care a fost primit.
4. Mulţumesc pentru mesaj. Cardul tău de credit a fost debitat cu $5.99 pentru primele 10 cuvinte şi cu $1.99 pentru fiecare cuvânt în plus din mesajul tău.
5. Serverul de e-mail nu poate verifica conexiunea serverului tău ceea ce îl împiedică să trimită acest mesaj. Te rog reporneşte-ţi calculatorul şi încearcă să-l trimiţi din nou. (Frumuseţea acestei notificări este că atunci când te întorci, poţi vedea câte persoane au făcut asta de nenumărate ori).
6. Mulţumesc pentru mesaj, care a fost adăugat la lista de aşteptare a sistemului. În acest moment sunteţi pe locul 352 şi puteţi să vă aşteptaţi la un răspuns în aproximativ 19 săptămâni.
8. Voi fi plecat de la birou pentru următoarele două săptămâni din motive medicale. După ce mă întorc vă rog să îmi spuneţi 'Margaret' în loc de 'Dave'.
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!