"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 30 iunie 2010

Dragii mei

Cititori sau parteneri de blogăreală!
Încep prin a-mi cere scuze, dar am fost plecat o perioadă mai îndelungată din ţară şi am avut parte de o conexiune de Internet mizerabilă,  ceea ce a făcut imposibilă comunicarea cu voi. Din această cauză nu am putut răspunde comentariilor voastre şi nici nu am putut citi articolele de pe blogurile voastre, aşa cum obişnuiesc zilnic. Promit să recuperez.
Întâmplările prin care am trecut şi notele de călătorie le veţi regăsi în zilele ce vor urma.
Cum unde am fost? În Grecia, bunânţeles! Mai precis, în Corfu.
Nu pot încheia fără să nu vă mulţumesc din suflet tuturor celor care mă citiţi sau comentaţi, din Plano, Texas până în Hyderabad, India, din Sagvag, Norvegia până în Cape Town, Africa de Sud, din Jaboatao, Brazilia până în Melbourne, Australia precum şi  multor, multor altora, inclusiv de pe tot teritoriul României, pe care nu îi mai pot enumera pentru că sunt prea mulţi, fără să uit nicio clipă că acest blog există pentru că voi îl citiţi şi comentaţi.

2 comentarii:

  1. Oooo,frumos domnule, va plimbati..Oricum prin Romania nu prea dati de nimic decat de ploaie asa ca asteptam cu interes poze si descrieri ale zilelor dumneavoastra de relaxare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am promis, aşa voi face. În zilele următoare le veţi avea pe toate. Îmi pare rău că nu vă pot transmite şi bucuria din sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!