"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

duminică, 28 noiembrie 2010

Vaccinul anti-gripal ajută la răspândirea gripei

VaccinTuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Cu obiectivitatea care încerc să mă caracterizeze, vă prezint mai jos un punct de vedere privind vaccinurile şi vaccinarea. Nu am pregătirea medicală pentru a emite judecăţi de valoare privind aspectele medicale sau ştiinţifice, dar sper că am o doză substanţială de bun simţ. Iar acest bun simţ îmi spune că organismul uman este o culme a armoniei între organe şi a funcţionării lor. Fiecare celulă din noi ştie foarte bine ce are de făcut, ea singură sau în tovărăşie cu cele din jurul ei, de când se naşte până moare. Toate legăturile dintre ele, toate mecanismele de reglare sunt minunat de armonios integrate, iar funcţionarea lor este fără cusur. A interveni brutal prin metode fizice sau chimice în armonia lor nu poate decât să le dăuneze. Iar efectele le vedem cu ochii noştri: suntem tot mai vulnerabili, tot mai expuşi celor mai mici pericole, organismul nostru este tot mai slab apărat şi îşi îndeplineşte funcţiunile având nevoie de tot mai mult ajutor. Luăm pastile ca să digerăm mai bine şi luăm pastile ca să nu digerăm atât de bine, luăm pastile ca să dormim şi luăm pastile ca să rămânem treji, luăm pastile ca să ne calmăm şi luăm pastile ca să fim mai vioi, luăm pastile şi medicamente pentru aproape orice activitate din viaţa noastră. Corabia pe care o constituie organismul nostru a devenit o banală coajă de nucă în care ne ducem o viaţă schimonosită de traume şi temeri. Organismul nostru este fără putere în faţa oricărui atac şi drumurile la doctor sunt mai dese decât la teatru. Faptul că noi, cei de azi, am ajuns aici nu se datorează medicamentelor sau vaccinurilor, ci faptului că maimuţoii din care ne tragem stăteau cu trupul gol în faţa naturii. Am devenit tot mai sensibili, tot mai expuşi, tot mai lipsiţi de personalitate. Orice răceală ne înspăimântă şi ne închide în casă, orice durere ne trimite le tomograf. Şi tot ce facem are drept urmare scăderea puterii imunitare a organismului şi nicidecum întărirea lui. Dar, haideţi să vedem ce spune articolul.
"Este chiar ironic faptul că vaccinul anti-gripal dă o mana de ajutor în răspândirea epidemiei de gripă.
În ultimii ani se pare că epidemiile de gripă au fost atent programate în societate. La sfârşitul lunii octombrie, dintr-o dată apare o foarte activă epidemie de gripă. Nu este deloc o coincidenţă faptul că exact în această perioada oamenii sunt vaccinaţi anti-gripal. Oficialii din sănătate ne fac să credem că tocmai de aceea ar trebui să ne vaccinăm cu toţii.
O altă imensă păcăleală perpetuată de cartelul farmaceutic este ideea că vaccinul conţine virus gripal inactiv sau mort. Imensă prostie! Dacă virusul ar fi mort, atunci vaccinarea nu ar duce la stimularea unui răspuns de imunizare. Oficial, se spune că vaccinul conţine un virus cu activitate atenuată.
În cartea „Sfinţenia sângelui uman: vaccinarea nu este imunizare” Tim OShea, o mare autoritate în domeniul pericolelor vaccinurilor, explică ce înseamnă de fapt virus atenuat:
-Atenuat înseamnă mort pe jumătate. Virusul este slăbit într-atât încât capacitatea lui de a declanşa un răspuns inflamator în corpul uman se afla imediat sub limita valabilă în cazul a 99 % dintre oameni. Prin acceptarea inoculării unui virus sau a unei bacterii cu acţiune atenuată facem ceea ce natura nu a permis niciodată. Pur şi simplu violăm integritatea fluxului sanguin uman. Am păcălit sistemul imunitar pentru a nu declanşa un răspuns de apărare la invazia agentului patogen. Dacă virusul nu ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declanşa imediat o acţiune eficientă de anihilare şi eliminare a invadatorului.
Aceasta dovedeşte că, cei care primesc vaccinul sunt într-o stare contagioasă timp de câteva săptămâni, timp în care nu fac decât să răspândească public virusul. Vaccinul nu numai că manipulează sistemul imunitar, dar mai conţine şi microorganisme străine de corpul uman care se pot înmulţi foarte uşor în interiorul nostru. Autorităţile afirmă în mod ridicol că aceşti germeni nu sunt contagioşi. Există mulţi experţi renumiţi care atrag atenţia că numărul de oameni care contactează gripa ar fi cu mult mai mic dacă nu s-ar administra vaccinurile.
Cea mai sigură metodă de a nu face gripă este să nu fii în preajma celor care au făcut vaccinul.
Vaccinul nu garantează imunitatea
Medicii şi companiile farmaceutice ignoră statisticile care arată chiar că şi cei care se vaccinează fac gripă. În schimb, suntem bombardaţi cu o propagandă penibilă despre cât de mult ne ajută vaccinarea. De exemplu, în 2004 oamenii au aflat de la ştiri că vaccinurile administrate în 2003 nu au avut niciun efect de protecţie pentru sezonul gripal anual. La fel este în fiecare an.
Un exemplu relevant s-a petrecut în Canada în 2003. O casă de îngrijire a trimis un ordin intern ca întreg personalul medical să fie vaccinat anti-gripal, iar cei care nu acceptau erau trecuţi absenţi şi riscau desfacerea contractului de muncă. O asistentă medicală a refuzat însă să fie vaccinată, deşi întreaga ei echipă o făcuse. Spre surprinderea ei, toată lumea a făcut gripă în acel sezon, în afară de ea. Această poveste nu este deloc singulară, însă mass-media nu e deloc interesată de aceste aspecte, mulţumindu-se să încaseze banii din publicitatea făcută la vaccinurile anti-gripale.
Încercând să prezică ce tip de gripă va apare în sezonul curent, specialiştii nu fac decât să o ia pe ghicite, devenind penibili. În plus, vaccinul nu protejează deloc împotriva întregului spectru de agenţi patogeni care afectează aparatul respirator. Ceea ce nu se spune este că aceste vaccinuri slăbesc sistemul imunitar, pe termen lung.
Nu se ştie ce efecte negative au mercurul, aluminiul, formaldehida sau alţi adjuvanţi asupra sistemului imunitar. Se ştie însă că unii dintre aceşti agenţi chimici afectează activitatea ADN-ului. Şi atunci, de unde ştim că ADN-ul nu va acţiona greşit, odată modificat de aceşti componenţi chimici? În plus, chiar dacă nu ai făcut gripă fiind vaccinat, corpul tau este mult mai susceptibil să nu poată lupta împotriva altor viruşi şi agenţi patogeni. Oare merită riscul? Asta e decizia pe care trebuie să o iei.
Tim O Shea mai scrie în cartea sa:
- Un vaccin conţine o versiune a agentului patogen, într-o formă slăbită. În ceea ce priveşte gripa, din momentul în care virusul a fost izolat şi multiplicat pentru a fi apoi distribuit în doze de vaccinare, virusul a avut suficient timp pentru a se transforma devenind o varietate atât de diferită de cea existentă în vaccin, încât eficienţa acestuia este foarte mică.
Chiar Michael Decker, de la Aventis (companie producătoare de vaccinuri), recunoaşte că în momentul în care se descoperă tulpina (varietatea de virus) corectă, e deja prea târziu. Vaccinul nici nu ia în considerare faptul că virusul are o formă diferită pentru fiecare persoană, deci nu se justifică deviza un vaccin pentru toţi. Dacă chiar ar fi util, nu ar mai fi nevoie ca în anul următor să faci un nou vaccin, pentru că imunitatea natural dobândită ţine o viaţă.
Aţi observat că cei care se vaccinează anti-gripal se tot îmbolnăvesc mai mereu? Oare pentru că nu-i lasă răgaz corpului să înveţe să lupte singur împotriva gripei?
Nu poţi să te aştepţi la o întărire a sistemului imunitar dacă injectezi direct în sânge o mulţime de agenţi ce contaminează sângele, viruşi, bacterii, neurotoxine, conservanţi şi disrugatoritori de ADN. Vaccinurile sar peste posibilităţile naturale de apărare oferite de ficat, rinichi, colon, sistemul limfatic şi sistemul imunitar, deversând substanţe toxice direct în corp. Corpul tău nu ştie cum să procedeze atunci când mercurul, aluminiul, formaldehida şi diverse microorganisme sunt lansate împotriva lui întocmai ca o bombă. Unii oameni ajung chiar întro stare de şoc. Alţii mor sau sunt foarte afectaţi iremediabil imediat după ce au fost vaccinaţi.
Iata rezumatul:
“Producătorii de vaccinuri, ajutaţi de corpul medical, care a acceptat aproape fără nici un fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minciuna. Un fapt de neimaginat în istoria umanităţii: să faci oamenii să creadă în eficacitatea şi lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de Pasteur, deşi nu are nici un fundament ştiinţific serios.
Imunologia modernă demonstrează, din contra, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de viruşi.
Viruşi şi retroviruşi deveniţi pasivi de-a lungul evoluţiei, se găsesc în stare latentă în toate organismele animale şi umane, pierzându-şi o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.
Introducerea în organism (prin vaccinare) a viruşilor vii sau atenuaţi, îi pot permite acestuia să reconstituie acest capital şi să dobândească deci o virulenţă nouă sau să creeze din bucăţi un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeşte recombinare genetică. (HIV - ul este fără îndoială fructul unei astfel de recombinări).
Deşi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt trecute sub tăcere.
Se ştie astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a fost un geniu al trişării, al plagiatului, al trucării statisticilor, al traficului de influenţă, al publicităţii bine regizate, iar diversele sale experienţe vaccinale erau trucate, după cum au mărturisit chiar colaboratorii săi”."
Sursa: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2008/05/vaccinul-anti-gripal-ajut-la-rspndirea.html
Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri şi apoi preluate de alte reviste şi site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=301 şi este publicat la Active Information Media.
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!