"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

vineri, 8 aprilie 2011

Directiva CE. Mulţumim CE!

Imagine preluată de pe sanhomobono.org
Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Iată că primesc un nou articol al unui cetăţean revoltat de modul cum statul român înţelege să gestioneze datele personale ale cetăţenilor. Mai mult, respectivul autor reiterează revolta faţă de transmiterea acestora în afara ţării, lucru pe care vi l-am făcut cunoscut într-o postare anterioară.
“Statul Israel va deţine toate datele noastre personale.
Iată de ce atâta grabă (şi bani) cu paşapoartele electronice, cărţile de identitate cu cip, cardul electronic de sănătate, sistemul e-România, sistemul electronic ANOFM etc
Iată ultimul “beneficiu” al apartenenţei noastre la noua Uniune Sovietică, adică UE: absolut toate datele noastre personale urmează să fie transferate pentru “păstrarea în siguranţă deplină” statului Israel. Fireşte, ele vor fi ţinute la curent în timp real. De ce se face asta? Iaca’ aşa, pentru că băieţii pot să o facă! Nu se oferă absolut nicio justificare pentru această aberantă măsură anti-libertate şi nici nu este vorba de vreo reciprocitate. Nu întreabă nimeni dintre “reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu părerile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultă din fişele de asigurare ale CNAS? Dar cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri, băgaţi împotriva voinţei lor într-o uriaşă bază relaţională de date?
Când un străin caută să afle totul despre tine, nu-i aşa că se erijează în poziţia de stăpân al tău? De când am devenit noi subiectul lor de studiu şi de ce îi ajută “reprezentanţii” noştri în acest scop?
Păi, de-aceea am intrat noi în UE, ca să ne daţi pe tavă unora care nu au nicio treabă cu Europa, în afara faptului că ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri? Aflaţi concret despre ce este vorba, are să vă pară rău dacă treceţi indiferenţi! Apoi daţi altora mai departe!
Are cineva idee dacă românii au fost puşi la curent cu faptul că, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetăţenilor ţărilor membre către Israel? Decizia adoptată pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetăţenilor CE către Israel explică faptul că acest stat răspunde directivei 95/46 privind protecţia datelor. Justificarea deciziei nu apare în text. Comisarii noştri au fost de acord cu această decizie? Cum se justifică hotărârea?
Creştinul Becali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe lângă Instituţiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar proştii de pe uliţa mea n-au habar că Ştrulică va fi informat prompt în legătură cu starea varicelor ţaţei Lenuţa?
Date personale înseamnă numerele de telefoane, conturile bancare, datele de sănătate, familia, deplasările... TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colectează despre noi.
Toate Statele trebuie să pună în aplicare Directiva 95/46 în termen de trei luni.
Nu am găsit nicăieri reciprocitatea acestei măsuri.
Îşi mai pune cineva întrebări legate de stăpânii acestei Lumi?”
Acesta a fost articolul primit pe care l-am publicat cu corecturile gramaticale minim necesare. După citirea lui, credeţi că mai pot să vă urez:
Să auzim de bine!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!