"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

joi, 1 aprilie 2010

Aţi auzit de BIT CONSULTING?

Poate unii dintre voi îşi mai amintesc de necazul despre care vă spuneam că m-a lovit cu ceva timp în urmă. Un virus tembel mi-a atacat fişierul unde aveam pregătite postările pe vreo patru luni înainte, iar un antivirus la fel de tembel mi l-a şters. Sute de pagini Word au dispărut ca un fum.
Ei bine, nu am stat cu mâinile în sân şi am încercat recuperarea şi restaurarea datelor. Am apelat şi la firma cu „ştaif” şi la firme mai puţin cunoscute. Toţi îmi dădeau încurajări şi toţi îmi promiteau rezolvarea imediată şi fără probleme. Dar nimeni nu reuşea nimic. Iar preţurile prezumate îmi tăiau orice speranţă.
Tocmai când îmi pierdusem orice speranţă, ei bine, întâmplător am aflat de BIT CONSULTING http://www.bitconsulting.ro/ Şi am avut o surpriză totală. Un sediu curat, civilizat. Oameni plăcuţi, politicoşi şi binevoitori. Le-am expus problema, m-au ascultat şi au acţionat. Fără promisiuni deşarte, fără vorbe goale. Le-am lăsat stick-ul şi am plecat cu aceleaşi aşteptări reduse cu care mă obişnuisem. Dar nu a fost aşa. A doua zi am fost sunat că datele nu numai că au fost recuperate, dar fişierul dorit a fost restaurat şi este la fel de accesibil ca orice alt fişier. Ceea ce nu reuşiseră atâţia înainte, au reuşit ei în mai puţin de o zi. Serviciile de IT sunt completate de o activitate serioasă de recuperare şi restaurare de date http://www.recuperaridate.ro/
M-am dus să îmi recuperez stick-ul, dar surprizele nu s-au terminat. Pe lângă serviciul prompt, cei de acolo mi-au oferit şi o consultanţă preţioasă. Cu aceeaşi amabilitate.
De ce am postat acest articol? Ei bine, unii vor zice că pentru reclamă. Puteţi să o luaţi şi aşa. Dar eu am altă părere. Într-o perioadă în care toţi se întrec în a păcăli, înşela, minţi sau fura, existenţa unor oameni care au respect atât faţă de munca lor, cât şi faţă de munca altora merită popularizată. Dacă nu pentru a-i motiva pe alţii, măcar pentru a-i susţine în atitudinea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!