"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Sfârşit de an 2011

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Nu odată, viaţa m-a pus în situaţia de a face ceva ce anterior, aş fi jurat că nu voi putea face. La fel s-a întâmplat şi în cazul blogului. În toamna lui 2009, atunci când l-am lansat, puteam să jur că nu îl voi putea susţine mai mult de o lună sau două...
În fond, mă gândeam eu atunci, având în vedere domeniul ales, câte întâmplări voi putea povesti, astfel încât să menţin blogul activ? Câte comentarii voi putea face sau câte teme de discuţii voi găsi?
Viaţa mi-a dovedit că toate au fost simple întrebări retorice. Iată că blogul intră pe al treilea an (!), trei ani în care am reuşit ca să public zilnic un nou articol, trei ani în care articolele mele nu au lipsit nici măcar o zi din paginile blogului.
Trei ani în care am reuşit să găsesc o nouă temă zilnică (peste 814 de articole, mă informează editorul blogspot...), trei ani în care am reuşit ca să vă povestesc aproape zilnic câte o întâmplare veselă sau, cel puţin distractivă. Dar nu asta este cel mai important.
Ceea ce este cel mai important este cu totul altceva. De ceva vreme, blogul a ajuns la PR 4 (pentru cei care au deschis televizorul mai târziu, PR vine de la Page Rank, ceea ce nu însemnă rangul paginii, ci rangul lui Page, după numele celui care a descoperit şi aplicat algoritmul de calcul). PR 4 este un nivel foarte important pentru mine. Important pentru că am ajuns aici fără ca blogul să fi fost unul de scandal, cu teme sexuale, filme, jocuri sau fotbal, fără să fie blogul vreunei personalităţi, fără ca să fie un blog comercial, fără ca să fie un blog cu ceea ce constituie acum, în zilele noastre, teme atractive, aducătoare de cititori.
Să fie acesta meritul blogului? Nu cred. Cred că blogul a ajuns la acest nivel datorită vouă, cititorii mei. Vouă, cei al căror număr a devenit tot mai mare cu fiecare zi, vouă vă revine acest merit, iar PR 4 vi se cuvine cu prisosinţă. Aşa că, la acest sfârşit de an, nu am altceva a spune decât că vă iubesc pe toţi, că vă mulţumesc tuturor şi că vă doresc să fiţi sănătoşi, fericiţi şi bogaţi la maximum în toţi anii mulţi pe care vi-i doresc să îi trăiţi de acum încolo alături de cei dragi vouă!
Să auzim debine!

5 comentarii:

  1. Sa ne auzim cu bine si la 6 ani de blog si la PR2 :) Multumim ca ne umpli timpul cu un blog decent. Personal imi plac postarile cu amintirile tembele, dar la fel de dragi imi sunt si notele de calatorie din Grecia (stiu sigur ca esti indragostit iremediabil de tara asta).

    Multa sanatate si fericire iti doresc in 2012... multe bucurii si satisfactii din partea familiei, a sotiei si a fetelor, dar si din partea prietenilor si celor dragi.

    La Multi Ani !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Nelu_A: Erh, PR2 nu înseamnă o creştere a valorii, ci o descreştere... Presupun că ai vrut ca să scrii PR12... deşi maximum e 10... Mulţumesc pentru urări. La fel şi vouă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am gresit... ce inseamna sa nu cauti pe google inainte de a posta :) am crezut ca sensul este 10-1, nu invers :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi ani buni,multa sanatate,pace si bucurie alaturi de cei dragi!Desi sunt unul din cei mai noi prieteni,am apreciat blogul de cand l-am descoperit si am urmarit in mod constant articolele.M-am obisnuit cu bloguletul,face parte din viata mea si,pentru asta,nu pot decat sa-ti multumesc,Vio.Multi ani si pentru blogulet!
    Vio,sa aveti un nou an binecuvantat,sa va bucurati de zile senine,de prieteni adevarati si de tot ce e mai bun.Intregii familii un sincer"La multi ani!"

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anonim: Îţi mulţumesc pentru vorbele frumoase,noule prieten! Cuvintele tale mi-au produs una dintre cele mai mari satisfacţii din ultimul timp. Pentru că, dacă îmi permiţi o parafrază, nimic nu e mai plăcut pentru un bucătar decât să audă cum îi este lăudată mâncarea... Iar faptul că blogul meu face parte din viaţa ta, te rog să mă crezi că este un lucru foarte preţios pentru mine. Sănătate şi fericire maxime ţie şi celor dragi ţie!

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!