"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

duminică, 1 ianuarie 2012

Prima zi din 2012

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Pentru a doua oară în acest an, ziua liberă cuvenită unei sărbători coincide cu una din zilele de sfârşit de săptămână. Este duminică, este zi de odihnă, este prima zi a noului an. Aşa că, respectând tradiţia blogului, astăzi ne vom delecta cu un videoclip. Este vorba de unul cu trupa The Scorpions, trupă care ne va delecta cu o piesă superbă, May Be I, May Be You. Astfel, Moş Vio răspunde cererii ceva mai vechi exprimată de buna şi graţioasa mea cititoare, care semnează Anonim.
Să auzim de bine!
The Scorpions-May be I, may be you

2 comentarii:

  1. Uite ca scriu primul comentariu din acest an.Multumesc din suflet pentru melodie,este primul cadou din 2012!Da,imi place tare mult si a fost o mare bucurie si surpriza sa o reascult dupa o ora si jumatate din noul an.Vio ramane un mare domn,nu vrea sa se dezminta.
    Dar si eu am o satisfactie:aceea de a fi primul cititor care ii scrie si ii ureaza "La multi ani!" Sa ai un an nou excelent,Vio!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim: Da, adevăr grăieşti! Acest prim comentariu pe 2012, precum şi cel de sfârşit de 2011 sunt pintre cele mai frumoase comentarii de care poate avea parte un blogger. Mulţumesc din suflet pentru urările pornite din inimă, urări şi comentarii care mă obligă.

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!