"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

joi, 5 ianuarie 2012

Cum iubeşte zodia ta? (2)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Leul iubeşte pasional, Taurul este senzual şi seducător, Racul este posesiv... tu cum şi pe cine iubeşti?
Fiind început de an, în zilele care vor urma, vă voi plictisi cu o serie de recomandări sau sfaturi zodiacale, primite de pe la diverşi prieteni. Fiind trimise prin e-mail, nu am reuşit ca să identific sursa, drept pentru care îmi cer cuvenitele scuze faţă de autori şi îi rog să mă atenţioneze dacă îşi recunosc producţiile printre paginile blogului.
Leu. Leul este cea mai pasională zodie. Relaţia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de două ori la fel: sunt imprevizibili şi pasionali. Dacă iubeşti un Leu, vei trăi alături de acesta aventura vieţii tale.








Fecioara. Chiar dacă este considerată cea mai inocentă zodie, Fecioara poate fi pasională şi lipsită de inhibiţii. Ea pare delicată, însă dacă reuşeşti să îi câştigi încrederea, îţi va dezvălui o personalitate uimitoare pe care nu poţi să nu o iubeşti. Fecioara este senzuală tocmai prin aparenta inocenţă. Ea este capabilă să te înnebunească printr-un sărut şcolăresc. Dacă iubeşti o Fecioară, nu ai nicio şansă de „evadare”.






Balanţa. Balanţa este prin definiţie o zodie romantică. Visează cu ochii deschişi la perfecţiune şi poate fi uşor dezamăgită. Iubeşte necondiţionat şi iartă uşor... însă nu uită. Unei Balanţe îi este foarte greu să accepte greşelile partenerului şi de multe ori acesta este motivul pentru care se despart. Dacă eşti Balanţă, trebuie să îţi alegi cu multă grijă partenerul. Dacă iubeşti o Balanţă, oferă-i toată dragostea ta, însă ai multă grijă fiindcă se poate plictisi uşor.





Scorpion. Scorpionul este probabil cea mai onest şi mai profundă zodie. Atunci când iubeşte, nu se joacă cu sentimentele celuilalt. În plus, nu se aruncă într-o relaţie cu capul înainte având foarte multă grijă pe cine iubeşte. Fiind atât de precaut are mari şanse să îşi întâlnească marea iubire „din prima încercare” dar, din păcate, din pricina acestei exigenţe se poate simţi de multe ori foarte singur.


Să auzim de bine!

2 comentarii:

  1. Nu stiu cat de mult conteaza zodiile intr-o relatie, conteaza mai mult oamenii, si experientele lor anterioare si compatibilitatea...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Vanessa: De acord cu tine. Putem adăuga şi seriozitatea/temeinicia sentimentelor.

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!