"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 4 ianuarie 2012

Cum iubeşte zodia ta? (1)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Leul iubeşte pasional, Taurul este senzual şi seducător, Racul este posesiv... tu cum şi pe cine iubeşti?
Fiind început de an, în zilele care vor urma, vă voi plictisi cu o serie de recomandări sau sfaturi zodiacale, primite de pe la diverşi prieteni. Fiind trimise prin e-mail, nu am reuşit ca să identific sursa, drept pentru care îmi cer cuvenitele scuze faţă de autori şi îi rog să mă atenţioneze dacă îşi recunosc producţiile printre paginile blogului.
Berbec. Berbecul este prin definiţie o zodie dominatoare. În dragoste este posesiv şi uneori sufocant. Totuşi, pasiunea cu care iubeşte topeşte şi cele mai cerebrale persoane. Iubirea sa este de lungă durată şi nu o pasiune trecătoare. Dacă eşti Berbec, atunci trebuie să îţi alegi cu grijă un partener răbdător şi raţional, fiindcă opusurile se atrag. Dacă iubeşti un Berbec, atunci trebuie să îi arăţi dragostea ta în fiecare zi, să te înarmezi cu răbdare şi să nu te consumi pentru fiecare ceartă cauzată de gelozia excesivă a berbecului.




Taur. Taurul – o zodie senzuală şi seducătoare. Taurii nu se grăbesc atunci când vine vorba de dragoste. Acestuia îi place să vâneze, să îşi urmărească prada şi, într-un final, să fie sigur că persoana căreia îi oferă inima sa merită acest dar. Iubeşte rar, dar atunci când se întâmplă, o face cu toată dăruirea din lume. Dacă eşti Taur şi ai cunoscut iubirea, eşti cu adevărat norocoasă. Dacă iubeşti un taur, îţi va fi greu să îi cucereşti inima, însă merită tot efortul!





Gemeni. Gemenii sunt cei mai jucăuşi amorezi dintre toate zodiile. Partenerul de viaţă nu se va plictisi nicicând cu un geamăn. Este imprevizibil şi iubăreţ. Îi place să îşi declare iubirea în cele mai inventive moduri, însă uneori poate părea copilăros şi nu este luat în serios. E drept, Gemenii se îndrăgostesc repede şi des. Este dificil să îl păstrezi alături fiindcă e permanent în căutare de noutate. Totuşi, momentele petrecute alături de el sunt unice şi de neuitat!





Rac. Racul este posesiv, dar tandru. El oferă şi cere o iubire matură. Nu îi plac jocurile şi nu suportă să fie ţinut în suspans. Dacă eşti Rac, trebuie să cauţi un partener pe care să îl domini fiindcă ai nevoie de stabilitate. Dacă eşti îndrăgostită de un Rac, atunci bucură-te de iubirea sa absolută şi uită să îţi faci griji pentru viitorul relaţiei voastre fiindcă Racii sunt cei mai stabili parteneri.






Să auzim de bine!

2 comentarii:

  1. Nu cred in zodii,cred doar in Dumnezeu,dar ma distreaza citind unele lucruri.Bravo,Vio,ai surprins o parte nostima din zodiac,se vede clar ca nici tu nu esti un impatimit.Eu fiind un varsator,ma gandeam ca era bine sa fi inceput cu zodiile de la inceput de an -capricorn,varsator,pesti....Ei bine,stam la rand si de data asta!...Ce sa facem daca berbecii,racii si taurii sunt agresivi?Iti doresc o zi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim: Erh, eu ce să mai zic pentru că sunt capricorn... O să aştept cel mai mult...

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!