"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 8 iunie 2011

Cancerul este o ciupercă şi poate fi vindecat

Imagine preluată de pe karena.ro
Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Primesc spre publicare articolul de mai jos aparţinând, din câte înţeleg, unui medic englez. Fără să am studii medicale, nu pot să nu recunosc adevărul multora din spuse, mai ales cel privind câştigurile şi interesele companiilor farmaceutice. Şi mai interesant este că orice medic cât de cât serios, îi va recomanda nu numai unui bolnav de cancer consumarea exact a aceloraşi produse vegetale menţionate în articolul de mai jos... Vă sugerez ca să cititţi „Studiul China” al doctorului Colin Campbell şi după aceea să mai vorbim.
“Cifrele sunt de neînchipuit. Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an, numai în Statele Unite cifra este de peste jumătate de million de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauză de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar înStatele Unite o persoană din patru moare de cancer–una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertăţile cetăţeanului sub justificarea “protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferă şi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şi cartelele lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece.
Împreună putem, DA, dar nu putem atunci când companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colectează sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţine studii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt, nu au nici o intenţie să o găsească.
Am arătat într-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day, care era şeful organizaţiei Planificarea Familiei (organizaţie eugenică susţinută de familia Rockefeller) a ţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 în Pittsburg, unde a relatat despre transformările societăţii globale care urmează pe viitor.
Înainte de a expune o listă lungă de schimbări care vor avea loc în societatea globală, el le-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medic a luat notiţe şi mai apoi a făcut public parte din cele spuse la acea întalnire.
Acum, după 40 de ani, putem vedea câtă acurateţe există în spusele dr. Day pe care le puteţi citi în articolul din 9 august (în engleză pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care îl amintesc pe dr. Day şi în acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul acelei întâlniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată ca să fie dat publicităţii”.
Richard Day spunea că lăsând oamenii să moară de cancer se va încetini creşterea numărului populaţiei. “E ok. oricum trebuie să mori de ceva... aşa că de ce să nu fie cancer până la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care nu au suflet şi de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul când ei câştigă sume imense din vânzările de medicamente, citostatice care tratează doar nişte simptome în acelaşi timp omorând şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu această otravă–chimioterapia. Dar nici măcar nu este vorba de bani în primul rând. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei.
De aceea când cineva din afară găsţii că descoperă o metodă eficientă de tratare a cancerului, acesta imediat devine o ţintă a organizaţiilor medicale dar şi a agenţiilor guvernamentale.
Un astfel de caz este doctoral italian Tullio Simoncini, un om deosebit dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilor imense care s-au făcut asupra lui şi care încă se mai fac din momentul în care el a realizat ce este cancerul şi cum putem scăpa de el.
Aşa zisă “crimă” comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala de cancer este o ciupercă cauzată de Candida, care este un organism micotic şi care oricum trăieşte în organismul uman în cantităţi mici, chiar şi în oamenii sănătoşi. În mod normal, sistemul imunitar ţine această ciupercă sub control, dar când Candida din corp metamorfozează într-un fung mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave şi chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune următoarele despre Candida:
“Fungi, şi în special Candida, se dezvoltă mâncând din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvându-l încet dar sigur. De asemenea, Candida are nevoie de corpul uman ca să se înmulţească pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu este de mirare că în cazurile de oboseală cronică, care în majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rău fizic dar şi mental.”
Tullio Simoncini spune clar că boala cancer este în final această infecţie fungală şi că explicaţiile convenţionale medicale cum că boala cancer se datorează unei funcţionări defectuase a celulelor este pur şi simplu greşită.
Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist în diabet şi boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atât. El este un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul pentru beneficiul pacienţilor şi refuză să repete precum un papagal, versiunea oficială a ceea ce trebuie doctorii să gândească şi să spună.
El provoacă dogma “conformismului intelectual” şi toate asumările nefondate, minciunile, manipularea şi falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale care continuă să caute “tratamente” false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Încă de când a intrat la medicină, el şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu cancerul şi cu modul în care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatrică şi toţi copii au murit. Sufeream şi eu văzând cum săracii, săracii copii mureau de la chimioterapie şi radiaţii”.
Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boală devastatoare.
Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albă de hârtie în faţă, nepătată de nicio teorie rigidă împinsă în faţă sau îndoctrinată de curentul principal, convenţional al medicinei şi ştiinţei.
Câţi oare mai trebuie să sufere până când oamenii vor înceta să se mai uite la medici ca la zei a tot ştiutori, realizând scara imensă a ignoranţei care are loc?
Simoncini a realizat că toate cancerele se comportă la fel, indiferent de localizarea în corp. Toate cancerele au un numitor comun. El, de asemenea a realizat că toate tumorile canceroase sunt întodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat că ceea ce crede medicina convenţională că este o creştere de celule canceroase ieşită de sub control, de fapt este reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul împotriva atacurilor de Candida, astfel mărind producţia de celule.
Simoncini spune că lucrurile decurg în felul următor:
• Candida este în mod normal ţinută sub control de sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi/sau compromis, Candida se extinde şi poate dezvolta o “colonie”.
• Candida, în cele din urmă, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt “mod”.
• Acest “mod” este de a construi o barieră defensivă de celule, şi această barieră, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune că răspândirea cancerului la alte părţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originală. Simoncini spune că lucrurile nu stau aşa deloc. Răspândirea cancerului este declanşată de cauza reală a cancerului, adică de fungi Candida care migrează de la sursa originală. Această migrare poate fi declanşată chiar la biopsie sau în timpul operaţiei.
Ce anume îi permite cancerului să se manifeste, după cum am spus şi în multe dintre cărţile mele? Sistemul imunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, va redresa orice problemă înainte de a scăpa de sub control. În acest caz, ţinând Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar
Dar iată că numărul bolnavilor de cancer creşte pe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotriva sistemului imunitar uman şi care a devenit din ce în ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice şi de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vieţii moderne şi altele.
Vă imaginaţi ce deficienţe pot avea vcopiii din ziua de azi, când ei primesc 25 de vaccinuri sau combinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în America, în România copii primesc 10 vaccinuri până la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate aceste vaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar încă este în formare.
Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice?
Chimioterapia
Iradierea, de asemenea. Chimioterapia este o otravă care este menită să distrugă celule. Hmmm… atâta tot.
Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvirea victimei, sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mai repede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţii pacientului...
Această chimioterapie otrăveşte şi omoară şi celulele sistemului imunitar pe care îl face “varză”. Iar Candida este încă prin împrejurimi.
Acest sistem imunitar făcut “varză” nu mai poate răspunde în mod eficient la atacurile de Candida şi aceasta va câştiga teren astfel încât cancerul se transferă în alte părţi ale corpului, ajungându-se la răspândirea acestuia în corp. Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi sunt declaraţi vindecaţi, rămân o bombă care e pe cale să explodeze în orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slăbit şi este doar o chestiune de timp până când Candida va declanşa o recidivă.
Chimioterapia de fapt, omoară oamenii pe care ar fi trebuit să-i trateze.
Când Simoncini a realizat că boala de cancer este de fapt o infecţie sau infestare fungală, el a început să caute ceva, o substanţă care poate să omoare această ciupercă, astfel înlăturând cancerul. El şi-a dat seama că medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru că fungii se pot muta foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să se hrănească cu medicametele prescrise, care aveau scopul de a-i omorî.
Astfel, Simoncini a găsit ceva mult, mult mai simplu–bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este exact acelaşi lucru ca şi praful de copt care are şi alţi aditivi.
El a folosit această substanţă pentru că este un distrugător puternic al fungiilor şi, spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală, dar şi intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung şi subţire, care în general se foloseşte la vizionarea corpului pe interior fără a folosi bisturiul. Aceasta ajută la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate ştiau despre proprietăţile vindecătoare ale substanţelor anti-fungale, iar cărţi indiene de acum 1.000 de ani recomandă pentru tratarea cancerului substanţe puternic alcaline.
În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian, Gennaro Sangermano, căruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viaţă din cauza unui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reîntors la o stare de sănătate bună, iar cancerul a dispărut. Acum, după 26 de ani, el încă este în viaţă şi cu o sănătate bună.
Simoncini începuse ca să aibe mai multe reuşite cu această metodă şi şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la Departamentul Italian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţifice pentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Dar, din păcate, el a început ca să descopere adevărata scară la care se ridică manipularea şi decepţia din domeniul medical.
Autorităţile, nu numai că au ignorat documetaţia prezentată de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauză că a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, aşa am spus–metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare şi condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost închis pentru 3 ani pe motiv că a fost găsit vinovat de cauzarea morţii unor pacienţi pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declanşat campania: pune mâna pe Simoncini şi nu-l lăsa să mai facă valuri.
Organizaţiile medicale spun că declaraţiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebuneşti şi periculoase. Un medic italian “de referinţă”, în mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor periculoase, care pot cauza moartea şi afecţiuni grave în corp.
În tot acest timp, milioane de pacienţi mureau de cancer şi ar fi putut fi trataţi în mod eficient. Dar acestor oameni de la putere, nu le păsa.
Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoană care să se dea aşa uşor bătută şi a continuat să răspândească informaţii despre lucrările şi descoperirile sale pe internet şi în prezentări publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen, unde Simoncini a vorbit în timp ce eram în deplasare în Statele Unite.
Ştiu că el are succese remarcabile la reducerea drastică sau chiar înlăturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca de exemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceasta dispare în câteva zile.
Oamenii, de asemenea se tratează singuri sub îndrumarile dr. Simoncini şi la sfârşitul acestui articol sunt nişte link-uri către nişte video-uri cu oameni care vorbesc despre experienţa lor cu cancerul şi tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetările a doi oameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din luna aprilie faptul că boala cancer este de fapt o ciupercă. Descoperirile celor doi profesori sunt următoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă care se numeşte CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata unei reacţii chimice.
Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus care se numeşte Salvestrol şi care, în mod normal, se găseşte în natură în multe fructe şi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă Salvestrolul într-un agent care omoară celulele canceroase, dar nu le atacă pe cele normale.
Sincronicitatea este perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţionează cu Salvestrolul din fructe şi vegetale pentru a crea reacţii chimice care omoară numai celulele canceroase.
Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezintă sistemul natural de protecţie al fructelor şi vegetalelor împotriva atacurilor de fungi şi, de aceea, Salvestrolul se găseşte numai în speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: căpşunile, afinele, fragii, strugurii, coacăzele negre şi roşii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (în special broccoli şi varza), anghinarea, ardeii graşi roşii şi galbeni, avocado, măcrişul, sparanghelul şi vinetele.
Ce este aproape diabolic, este că Big Pharma şi marile companii Bio Tech ştiu acest lucru şi ei au făcut următoarele 2 lucruri de majoră importanţă pentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungal care este cancerul.
Fungicidele chimice folosite în agricultura modernă care omoară fungi în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele nu mai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume Salvestrolul. În ziua de azi, Salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine plănuit, aşa cum era bine plănuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elită vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Ei sunt nişte oameni bolnavi, atât mental, cât şi emoţional şi consideră oamenii drept oi sau vite sau animale în orice caz. Lor nu le pasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte cauzează aceste manipulări şi secretizări şi, din punctul lor de vedere, cu cât mai multă suferinţă, cu atât mai bine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.
Dar Simoncini refuză ca să încline steagul şi continuă ca să promoveze ceea ce el vede că este un tratament sigur al cancerului, pe când “în lumea reală” cifra de decese din cauza cancerului creşte şi continuă să crească în mod incontrolabil pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronate şi care nu dau rezultate.
Este într-adevăr o societate nebună, nebună, dar din perspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnului pentru oameni curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai mulţi oameni ca el şi cât de repede.
Ce contrast imens este între el şi cei care servesc organizaţiile medicale. Când Simoncini a ţinut prezentare la clinica Shen, chiar cu câteva săptămâni înainte de acest eveniment, mulţi medici locali l-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile.
Au fost şi ei invitaţi la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil că ar fi adus importante benficii pacienţilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare şi a pune întrebări direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a întâmplat? Ei nu au venit.
Site-ul lui Tullio Simoncini: http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2F
www. curenaturalicancro.com
Test simplu pentru a verifica nivelul de Candida în corpul tău
Pune seara un pahar cu apă pe noptiera unde dormi. Dimineaţă, când te trezeşti, scuipă în pahar. Dar nu te forţa ca să aduni scuipat, ci elimină doar ce ai, chiar dacă este foarte puţin. Lasă ca să stea 2 minute, după care analizează conţinutul la lumină. Daca scuipatul rămâne la suprafaţă sau se dizolvă eşti OK. Dacă apa se tulbură, ai indicator de prezenţa Candidei. Dacă apar prelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare, este un indicator pozitiv că ai Candida (http://www.ganodermalucidum.webs.com/)
În fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc deasupra Pământului, restul îl iau ca pe un bonus!
"În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg ca să fiu bine dispus sau pot ca să aleg ca să fiu prost dispus. Şi aleg ca să fiu bine dispus. Când mi se întâmplă ceva rău, pot ca să aleg între a fi o victimă sau pot ca să aleg ca să învăţ din ce mi s-a întâmplat. Şi eu aleg ca să învăţ. De fiecare dată când cineva vine la mine ca să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg între a-i accepta plângerile sau pot alege ca să-l ajut ca să vadă latura pozitivă a vieţii. Şi eu aleg întotdeauna partea bună a vieţii."
Câteva completări:
Dacă te interesează tema, găseşti pe net info şi despre alţi oameni deosebiţi, unii medici, alţii nu, care au avut rezultate spectaculoase în tratarea cancerului şi au fost ridiculizaţi de societate sau chiar excluşi din rândul medicilor, au fost puşi la zid. Iată câteva nume:
Dr. Max Gerson, Dr. Christine Nolfi, Ann Wigmore, Dr. Bircher Benner, Rudolf Breuss, Valeriu Popa, Petre Anca, Elena Nita Ibrian, etc.
Max Gerson are o carte despre tratarea cu succes a 50 de cazuri de cancer cu metastaze, prin sucuri, regim alimentar şi clisme. Clismele au doar rol de impulsionare a sistemului imunitar. Gerson a reuşit ca să vindece în medie 55-65% din bolnavii pe care i-a tratat de cancer. Procentele medicinei alopate sunt dezastruoase în acest sens (sub 5%), bazându-se pe operaţii de extirpare, mutilare, otrăvire prin chimioterapie, radiaţii.
Există de mult teorii emise şi de alţi oameni relativ la legătura dintre Candida şi cancer. În USA am găsit chiar cărţi care tratează exclusiv acest domeniu. Pentru reducerea drastică a fungilor de tip Candida (sunt mai multe feluri), organismul trebuie "bazicizat", căci fungii nu trăiesc decât în mediu acid. Deci, ideea cu bicarbonatul de sodiu, care este o bază, pare logică. Cura de sucuri de legume fructe care sunt bazice are acelaşi efect. Tratamentele cu antibiotice duc la proliferarea Candida din două motive: slăbesc sistemul imunitar şi acidifică organismul. Nu ştiu multe despre tratamentele cu bicarbonat de sodiu, se aude că ar avea şi niscai efecte secundare, pe când cura cu sucuri e 100% eficientă şi nu are nici un efect nedorit, decât că eventual mergi mai des la toaletă.
Sucul de varză este excelent în domeniu întrucât are un caracter hiperbazic şi de asemenea distruge masiv fungii datorită conţinutului său specific de anumite substanţe chimice care au acest efect.
Cura cu suc de varză: 1 lună se beau pe stomacul gol 200 ml suc proaspăt stors, dimineaţa şi seara. Luna următoare se creşte cantitatea la 300/300, luna a treia la 400/400, luna a patra 500/500. Se rămâne la această cantitate. Ţinută 1 an, cura elimină complet candida din sistem. Ceaiul de coada calului este de asemenea bazic şi întăreşte organismul datorită conţinutului său bogat în siliciu. De asemenea, are calitatea de a dizolva în timp tumorile.
Un alt suc hiperbazic, foarte eficient, e cel de sfeclă roşie.
Cura cu suc de sfeclă roşie: Se bea timp de 1 lună 100 ml suc proaspăt stors dimineaţa pe stomacul gol. Luna a doua se creşte doza la 200 ml, luna a treia 300 ml, a patra 400ml şi a cincea 500 ml. Se rămâne la această cantitate 1 an. Sucul de sfeclă roşie remineralizează, înnoieşte sângele şi dizolvă în timp tumorile, curăţă foarte eficient ficatul. Dacă pentru unii e prea greţos, se poate subţia cu apă şi i se pot adăuga 1-2 linguriţe de lămâie. O altă variantă pentru cei prea sensibili la sucul crud de sfeclă: Se rade mărunt seara 1 kg de sfeclă roşie. Se pune într-un borcan mare şi se toarnă deasupra 4 litri de apă fiartă. Se acoperă şi se lasă până dimineaţa. Dimineaţa se trage în sticle şi se bea sucul pe parcursul zilei în loc de apă. Se beau minim 2 litri pe zi. Se poate păstra în frigider maxim 3 zile, de aceea cantitatea se reînnoieşte periodic funcţie de necesităţi.
În timpul curelor cu sucuri pot să apară diverse reacţii de eliminare a toxinelor (ameţeli, dureri de cap, diaree, vărsături, erupţii cutanate. Acestea sunt perfect normale şi vor dispărea gradat în timp. Toxinele ies întotdeauna "cu cântec". Un regim anticandida va fi unul sărac în carbohidraţi (sub 70 g/zi), fără dulciuri, lactate. Candida se hrăneşte cu carbohidraţi, glucide (dulce) şi lipide de origine animală (lactate). De asemenea se evită vinul (fermentează) şi casa trebuie să fie uscată fără condiţii de proliferare a mucegaiurilor. Se evită mediile umede şi neaerisite.”
Să auzim de bine!

4 comentarii:

 1. Cand am vazut imaginea din stanga-sus si titlul, m-am speriat si am dat sa caut pompa de flit....

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Marco Polo: Dragul meu, eşti bestial! Mă faci ca să râd de unul singur în faţa monitorului...

  RăspundețiȘtergere
 3. Candidoza este o boala a secolului, pe care medicii o trateaza cu nepasare, cu antibiotice. majoritatea femeilor o au. Din pacate, asa cum ai spus, cauzele sint insasi lumea poluata si stresanta in care traim, si in primul rind alimentatia complet nefasta, iar tratamentul este foarte greu: trebuie eliminat complet zaharul, cel mai puternic drog al zilelor noastre. Lucru greu, avind in vedere ca acum orice aliment contine zahar, chiar si piinea.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Raluca: Mulţumesc, iată o completare utilă.

  RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!