"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

duminică, 27 februarie 2011

Andrei Radu, autorul versurilor "Blestem de om sărac"

Primesc sub forma unui comentariu din partea lui ANDREI RADU precizarea că el este autorul zguduitoarelor versuri din "Blestem de om sărac". Iată că fac cuvenita precizare (pe care, de altfel, am făcut-o și la comentariul trimis de dânsul), cu mulțumirile de rigoare pentru precizarea făcută și asigurarea deplinului meu respect. Oricum, mi-am exprimat îndoieli asupra relației Dan Puric-poezie încă de la momentul postării.

2 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Reprezint site-ul sustin.ro, un site non-profit, preponderent de campanii umanitare (dar nu numai!).

    Fiecare campanie de pe acest site are disponibile diferite bannere de sustinere.
    Ceea ce este unic fata de alte site-uri este ca puteti sa adaugati pe site-ul dvs. un banner rotativ cu diverse campanii umanitare - sau eventual, un banner single prin care sa sprijiniti alta campanie - de ex. interzicerea etnobotanicelor etc.

    Va invit sa accesati site-ul, care va ofera posibilitatea de a opta pentru un banner de urmatoarele marimi: 125x125, 150x150 sau 200x200.

    Daca alegeti sa sprijiniti cu banner o campanie sustin, site-ul dvs. va fi listat automat pe site-ul nostru, in footer (vizibil pe toate paginile).

    Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

    Va cer sincere scuze daca mesajul meu v-a deranjat, nu aceasta a fost intentia. Intentia este aceea de a face un bine si ajuta anumite persoane care au nevoie de sprijinul nostru.

    PS: V-am scris fiindca am vazut ca suportati pe site-ul dvs. diferite campanii sociale cu banner.

    Toate cele bune!
    Vlad, sustin.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Sustin Romania: Da, este corect, susţin pro bono orice iniţiativă sau acţiune care poate face un bine oamenilor, cu atât mai cu cu cât cunosc persoane care au nevoie de ajutorul semenilor. Aştept instrucţiuni pe e-mail cu ceea ce trebuie să fac.

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!