"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

luni, 21 mai 2012

Ziua de naştere (1)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Am publicat tot felul de zodiace, elaborate de tot felul de specialişti astrologi, pornind de la diferite teme. Dar iată că în acest domeniu, fantezia nu are limite, pentru că, se pare, a fost descoperită şi o corelaţie între personalitate şi data naşterii, în special pentru femei.
1-Eşti o persoană deschizătoare de drumuri, capabilă oricând să preiei iniţiativa unei acţiuni sau a unui proiect important. Acţionezi întotdeauna pe cont propriu şi nu ai foarte multă încredere în oameni. Dacă te-ai născut în prima zi a lunii eşti ambiţioasă, eficientă, impulsivă. În dragoste, trăieşti clipa, iar partenerul tău trebuie să fie deosebit de tolerant şi înţelept.
2-Loialitatea şi curajul, iată care sunt punctele tale forte! Eşti o persoană practică şi iubeşti stabilitatea afectivă şi materială. Legi prietenii de lungă durată şi eşti eficientă atunci când lucrezi în echipă. Cea care s-a născut în cea de-a doua zi a lunii e umană, altruistă şi are un suflet mare. Nu suporţi singurătatea şi faci tot ce îţi stă în putere pentru a asigura un climat cald în familie.
3-Darurile de preţ ale zilei de trei sunt inteligenţa, abilităţile de bun comunicator şi sociabilitatea. Eşti percepută de cei din jur ca o persoană simpatică, cu un fin simţ al umorului, capabilă oricând să întreţină atmosfera unei petreceri sau a unui eveniment social. În mentalul tău, familia e compusă din minim trei membri – copil, soţ, soţie. Te ocupi cu mare dăruire de toţi.
4-Eşti o persoană practică şi vezi viaţa în alb şi negru, nu-i înţelegi pe cei care o percep într-o altă gamă de culori, mult mai pastelată. Astronumerologia te numeşte “doamna de fier”, datorită robusteţei fizice şi intransigenţei tale manifeste. Datoria şi onoarea, iată cuvintele cheie după care îţi conduci viaţa, cariera, familia. Eşti o persoană de cuvânt, care îşi onorează întotdeauna promisiunile.
5-Vei avea o viaţă aventuroasă şi plină de neprevăzut în tinereţe, dar după patruzeci de ani, lucrurile intră în normalitate. Iubeşti necondiţionat şi ai o inimă mare. Eşti veselă, voluptoasă şi te înţelegi bine cu cei mici. Eşti originală, creativă şi ai vederi largi despre viaţă şi societate. Ai suflet de boemă şi ai o bună intuiţie. Ai dori să călătoreşti şi să-ţi faci prieteni pretutindeni.
6-Iată persoana echilibrată, capabilă de mari eforturi şi sacrificii pentru a-şi atinge obiectivele! Multe din ambiţiile tale se vor concretiza, pentru ca eşti dârză şi hotărâtă. Ai o forţă morală şi fizică de invidiat şi nu te dai în lături nici de la munca cea mai dificilă şi consumativă. E bine să fii optimistă, să vezi întotdeauna partea plină a paharului şi să elimini total gândirea negativă.
7-Spiritualitatea, filosofia, psihologia şi parapsihologia, iată ştiinţele care îţi stârnesc curiozitatea şi care stau la baza formării sistemului tău înalt de valori. Te consideri o persoană specială şi privilegiată şi ştii că norocul şi succesul sunt direct proporţionale cu dreapta credinţă. Sursele frumuseţii tale tainice sunt magnetismul şi misterul, arme imbatabile în iubire.
8-Cine s-a născut pe opt trebuie să fie o persoană feminină şi diplomată. E o justiţiară înnăscută şi nu acceptă să fie minţită. E foarte riguroasă în munca sa şi nu de puţine ori îşi alege profesii care au tangenţă cu sănătatea, justiţia sau relaţiile publice. În dragoste se sacrifică pentru persoana iubită şi se implică în mod direct în educarea copiilor. Simte că la ea e cheia succesul devenirii lor.
9-Succesul apare în viaţa ta odată la nouă ani. Ai structura înţeleptului, sfătuitorului. Lumina ta vine din interior şi este de esenţă divină. Cele care se nasc pe data de nouă reuşesc destul de des în acţiuni individuale, deoarece sunt perfecţioniste şi mânuiesc cu abilitate banii. Există şi native care au chemare spre studiu şi cercetare şi pot deveni dascăli de elită. Iubirea e idealul suprem.
10-E cifră care obligă! Dacă te-ai născut într-o zi de zece, atunci trebuie să fii o persoană de nota zece sau, cum ar spune Ilie Moromete, o persoană dintr-o bucată. Vei avea noroc cu carul, dar de tine depinde cum ştii să îl valorifici. Caută continuu să te autoperfecţionezi, nu lăsa niciodată garda jos şi arată-le celor dragi cât eşti de capabilă. Fericirea o găseşti lângă un partener care te susţine din umbră.
Să auzim de bine!

2 comentarii:

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!