"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

miercuri, 2 mai 2012

Dragostea şi dorinţele secrete ale zodiilor (4)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Capricorn (Nu există secrete). Ce secrete uluitoare pot să se ascundă în inima unui Capricorn când această zodie ia lucrurile aşa cum sunt, fără să-şi pună prea multe întrebări şi fără să caute peste mări şi ţări ceea ce are chiar în faţa sa? În dragoste, femeia Capricorn nu cere imposibilul, ci o dragoste liniştită şi potolită. Nu-i plac sentimentalismele exacerbate şi nici nu-l atrag pasiunile fulgerătoare. Nu visează la o aventură de o noapte, ci la o aventură care să dureze toată viaţa. Femeia Capricorn ia cuvântul dragoste ca atare şi nu înţelege cum de ceilalţi văd dragostea drept foc şi scântei, când ea este apă şi pământ. Dragostea ei este lucidă şi raţională şi se bazează mai mult pe cugetări decât pe sentimente. Unde să mai fie loc pentru secrete pasionale şi iubiri nepământene când Capricornul are tot ce îşi doreşte de la dragostea sa?
Vărsător (Iubire absolută). Pentru că sensul vieţii Vărsătorului constă în iluminare şi vizionarism, în iubire această zodie caută străfulgerarea şi profunzimea. Vărsătorul este conştient că visează la iubiri imposibile şi cu toate acestea este veşnic în căutarea iubirii absolute. Secretul care zace în sufletul Vărsătorului îşi are punctul de plecare în aversiunea faţă de tradiţional, conformism şi tot ceea ce este închistat în tipare şi şabloane. O dragoste banală nu este tocmai visul unei femei Vărsător. Femeia acestei zodii îşi doreşte o dragoste care să facă ravagii şi să provoace murmure de uimire. Vărsătorul îşi doreşte o iubire excentrică, experimentală şi neobişnuită, cu totul diferită de a persoanelor din jur.
Peşti (Iubire la distanţă). Zodia Peşti ascunde multe secrete pentru că reprezentantele acestui semn sunt fascinate de secretele în sine şi de reveriile interioare. Dacă nu mai există niciun secret de aflat sau nimic de descoperit, cu siguranţă îl vor inventa ele. Nativele acestui semn nu îşi vor expune aproape niciodată dorinţele, aşteptările sau visurile făţiş, ci acestea pot fi descoperite din comportamentul sau gesturile acestora. Visul lor secret poate consta într-o iubire la distanţă sau una pe Internet. Iubirile de acest gen nu le obosesc şi le dau în acelaşi timp posibilitatea de a-şi manifesta fantezia şi imaginaţia care le reprezintă atât de fidel. Femeile acestei zodii nu au nevoie de iubiri miraculoase, ci de o iubire caldă, sinceră, intuitivă şi deschisă spre necunoscut.
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!