"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

joi, 27 ianuarie 2011

Două anunţuri importante

Atenţie la urşi!
Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!

Îngrijoraţi de numărul mare de atacuri ale urşilor asupra oamenilor, Ministerul Apelor şi Pădurilor din Alberta, SUA, a publicat un mesaj de avertizare către turişti, în care se prezintă 3 măsuri de bază în evitarea "conflictelor" cu ursul grizzly, şi anume:

1) Circulaţi doar în grupuri şi fiţi siguri că aveţi asupra dvs. un clopoţel care să facă zgomot evitând astfel întâlnirea cu ursul!

2) Să aveţi asupra dvs. un spray cu piper pentru a neutraliza ursul în cazul unei întâlniri!

3) Este foarte important să puteţi diferenţia fecalele de urs negru (care nu atacă omul) de cele de grizzly (care e cel periculos). Fecalele de urs negru conţin urme de afine, conuri de brad şi blană de animale mici (gen veveriţă), în timp ce fecalele de urs grizzly conţin urme metalice de clopoţei şi miros a piper!

Interpretarea rezultatelor unui studiu

Un studiu recent, coordonat de către Ministerul Sănătăţii împreună cu Ministerul Transporturilor, arată că 23% din accidentele de circulaţie se datorează consumului de alcool.
Rezultă de aici că restul de 77% din accidente se datorează unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri şi alte porcării de genul ăsta.
Aşa că, fiţi foarte atenţi la ăia care NU beau alcool! Ei cauzează de peste trei ori mai multe accidente!
 
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!