"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

vineri, 11 martie 2011

Copii aromaţi

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Această postare este un bonus adresat cititorilor mei fideli. Este un bonus adresat cititorilor care au dat dovadă de un înalt spirit civic şi au citit postarea mea de luni, 7 martie. De aceea voi fi scurt, foarte scurt.
Am iubit şi iubesc copiii indiferent de producător sau ţara de provenienţă. Ca tată ce sunt şi mă aflu mi se pare o reacţie normală. Dar niciodată nu m-am gândit la aroma lor. Personal, consider aceasta o atitudine nedemnă de un om civilizat, chiar dacă sunt momente de efuziuni sentimentale când îţi vine să-i spui „mânca-l-ar tata de deştept”.
De aceea îmi vine destul de greu să înţeleg recomandarea ultimei reclame la Nurofen, care face o referire clară la aroma copiilor, anunţându-ne nemilos despre existenţa produsului „Nurofen pentru copii cu aromă de portocale”.
Urmare a acestei reclame, mă văd nevoit să vă întreb: vouă vă plac copiii cu această aromă? Dacă nu, atunci cu ce aromă vă plac copiii? Îi preferați cu aromă de leuştean sau de foi de dafin? Personal, vă mărturisesc faptul că îmi plac cât mai sănătoşi şi cât mai fericiţi şi cu aroma pe care le-a lăsat-o Dumnezeu. Care nu le-a lăsat şi minte celor care fac reclame în România…
Să auzim de bine!

3 comentarii:

  1. Săracii copii, au ajuns să fie etichetaţi după arome acum... Sincer nu am sesizat reclama asta, sau nu am fost eu atent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba doar de limba romana si stii doar asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ QED: He, he, bine ai revenit din Bangladesh...

    RăspundețiȘtergere

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!