Tedi-Fructe fără conservanţi
de: Cristina Andreea Călin
Eticheta ne arată că "Tedi" este un produs natural, care poate fi consumat de majoritatea persoanelor, dar ţinând cont de sfatul medicilor. Din eticheta produsului "Tedi" reiese că acesta conţine următoarele ingrediente: apă, fructe şi legume (în proporţii variabile), piure de morcovi FORTE, piure de banane, piure de mere, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate acid citric E330, vitamina C E300, aromă. Produsul conţine minimum 34% morcovi şi fructe şi maximum 89 g/l zaharuri adăugate. Din eticheta nutriţională la 100 ml de suc rezultă că produsul are o valoare energetică de 52 Kcal (217 kj), 0,3 g proteine, 12 g glucide, 0,1 g lipide, 30 mg vitamina C (50% din doza zilnica recomandată), vitamina A 400 g (betacaroten 2,4 mg) (50% din doza zilnică recomandată).
Este un suc natural obţinut din morcovi, banane şi mere, având o valoare energetică mică, putând fi consumat de copii, adolescenţi, adulţi, persoane în vârstă, aducând şi un aport de vitamine hidrosolubile şi liposolubile, după cum ne detaliază profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Poate fi consumat de diabetici, ţinând cont de conţinutul în glucide de 12,5 g pentru 100 ml de suc. Persoanele supraponderale şi obeze vor ţine, de asemenea, seamă de aportul de glucide adus de cantitatea de suc consumată.
Preluare din Jurnalul Naţional
de: Cristina Andreea Călin
Eticheta ne arată că "Tedi" este un produs natural, care poate fi consumat de majoritatea persoanelor, dar ţinând cont de sfatul medicilor. Din eticheta produsului "Tedi" reiese că acesta conţine următoarele ingrediente: apă, fructe şi legume (în proporţii variabile), piure de morcovi FORTE, piure de banane, piure de mere, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate acid citric E330, vitamina C E300, aromă. Produsul conţine minimum 34% morcovi şi fructe şi maximum 89 g/l zaharuri adăugate. Din eticheta nutriţională la 100 ml de suc rezultă că produsul are o valoare energetică de 52 Kcal (217 kj), 0,3 g proteine, 12 g glucide, 0,1 g lipide, 30 mg vitamina C (50% din doza zilnica recomandată), vitamina A 400 g (betacaroten 2,4 mg) (50% din doza zilnică recomandată).
Este un suc natural obţinut din morcovi, banane şi mere, având o valoare energetică mică, putând fi consumat de copii, adolescenţi, adulţi, persoane în vârstă, aducând şi un aport de vitamine hidrosolubile şi liposolubile, după cum ne detaliază profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Poate fi consumat de diabetici, ţinând cont de conţinutul în glucide de 12,5 g pentru 100 ml de suc. Persoanele supraponderale şi obeze vor ţine, de asemenea, seamă de aportul de glucide adus de cantitatea de suc consumată.
Preluare din Jurnalul Naţional
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!