"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

vineri, 2 noiembrie 2012

Omen in nomen (3)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Cu mai mult timp în urmă am mai publicat o postare pe tema legăturii dintre numele noastre şi destinele care le însoţesc. De fapt, exprimarea corectă ar fi prenumele noastre.
Am scris şi despre necredinţa mea în zodii pornind de la varii motive, unul de mare greutate fiind acela că, în decursul mileniilor, poziţia astrelor s-a schimbat pe cer, poziţia lor nemaifiind în concordanţă cu zodiile aferente, fapt care ne plasează în cu totul alte zone ale zodiacului.
Postarea de azi o public mai mult cu titlu distractiv sau pentru amatorii de astfel de legături pentru că, iată, am găsit un nou motiv de necredinţă: ce se întâmplă cu un cetăţean care este născut sub semnul unei zodii, ceea ce îi conferă anumite trăsături, dar are o iniţială a prenumelui care îi conferă cu totul alte trăsături?
Litera M
Eşti foarte organizat. Ai voinţă şi calităţi constructive, o gândire logică şi îţi place să-i ajuţi pe ceilalţi. Încearcă să-ţi exprimi sentimentele persoanei cu care trăieşti (perechii tale). Îţi place să fii înconjurat de persoane mai în vârstă. Eşti foarte activ şi ai nevoie să te simţi productiv şi util, dar ai tendinţa de a exagera totul. Legăturile cu familia sunt o parte importantă a vieţii tale.
Litera N
Îţi faci uşor prieteni şi eşti foarte sociabil. Eşti perfecţionist, deschis noilor experienţe, cu un interes deosebit pentru sănătate şi corp în general. Neliniştit şi adesea instabil în relaţii, dai dovadă de greutate în a demara proiecte noi, importante. Eşti exigent cu tine, îţi exprimi cu greu dorinţele personale, preferând să acorzi atenţie problemelor altora. Cauţi perfecţiunea, atât în ceea ce te priveşte, cât şi la ceilalţi. Ştii să ordonezi totul, eşti disciplinat şi organizat. Prezintă interes tot ce are legătură cu sănătatea ta. Eşti destul de neliniştit, de aceea ai nevoie de atenţie mai mereu. Îţi place să te înconjori de persoane care te lasă să iei decizii în locul lor.
Litera O
Pari o persoană calmă, dar ai multe frământări interioare. Familia este primordială pentru tine. Eşti foarte tenace şi nu renunţi niciodată până nu realizezi ceea ce ţi-ai propus. Eşti ataşat de cămin pentru că în cadrul lui te simţi cel mai în siguranţă. Iei viaţa foarte în serios, emoţiile sunt foarte puternice şi îţi canalizezi toate energiile în muncă. Ai calităţi de luptător şi te inconjori de persoane voluntare, care muncesc foarte mult pentru a câştiga bani. Eşti atras de persoane puternice.
Litera P
Cauţi constant reuşita în toate domeniile. Ai nevoie de independenţă şi autonomie, abuzezi de alţii si de privilegiile lor (de statutul lor social). Eşti destul de irascibil şi cu o mare înclinaţie către detaliu. Eşti sociabil şi plăcut, incapabil să lucrezi într-o atmosferă tensionată. Suporţi cu greu frustrările şi eşti încăpăţânat. Ai nevoie de relaţii sociale, dacă ele nu îţi limitează independenţa şi individualitatea. Eşti un nonconformist care ştie să se conformeze. Ai centre de interes neobişnuite. Îţi plac persoanele voluntare, idealiste şi care posedă o mare forţă fizică şi mentală.
Litera R
Foarte emotiv, dar cu un aer sever, bună înţelegere a altora. Spirit combativ, pasionat, ambiţios, foarte activ şi logic. Ai nevoie de spaţiu, de orizonturi largi şi de relaţii sociale. Nu accepţi uşor exigenţele celorlalţi şi îţi place să decizi pentru alţii. Eşti independent, extravertit, inovator, pionier şi avangardist. Caracter voluntar, lupţi pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Se întâmplă des să-ţi pierzi răbdarea şi nu suporţi activităţile absurde şi neproductive. Gândeşti mult înainte de a lua o decizie. Îţi controlezi mai uşor gândurile decât emoţiile. Adesea rafinat, respectuos cu ceilalţi, şarmant şi strălucitor într-o relaţie de dragoste. Îţi plac persoanele sociabile, inteligente şi atrăgătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!