"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

joi, 20 septembrie 2012

Alimente modificate

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Iată că primesc pe e-mail un nou mesaj alarmant. Este vorba de alimentele noastre cele de fiecare zi. Folosind aceeaşi placă minicinoasă uzată că „ne-a obligat C.E....” autorităţile române au dovedit aceeaşi slugărnicie balcanică, sperând intrarea în graţiile unei comunităţi pe care o doare în cot de noi. Guvernele unor ţări mult mai mici sau de o importanţă mult mai mică decât România au avut suficiente oase în coloana vertebrală ca să respingă ideile aiuritoare, chiar dacă erau venite de la C.E. Al nostru, nu... Mă mir că guvernul nostru, în slugărnicia lui mârşavă, nu s-a oferit să introducă şi un supliment de cianură în alimente, pentru a fi şi mai lăudaţi. Iată articolul primit:
“TOATĂ APRECIEREA PENTRU AUTORITĂŢILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULAŢIEI INTRODUCEREA ÎN ROMÂNIA A FUNGICIDULUI INTIUM/ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA.
ESTE CAZUL SĂ NU RĂMÂNEM NUMAI LA O ATITUDINE COTEMPLATIVĂ FAŢĂ DE MODUL CUM GÂNDESC GUVERNANŢII PENTRU STAREA NOASTRĂ DE SĂNĂTATE!
Pâine otravită în România-informaţie urgentă!
Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius.
România va experimenta pe populaţie produsul CANCERIGEN INITIUM.
Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.
Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de Initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta. "După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu Initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pildă, 1 mg de Initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne (http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables)
Pe acest site, BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie! că, pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT.
Ar fi bine sã răspândiţi cât mai mult informaţia pentru că, aşa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine, se pare că nu este în zadar.
Recunoaşterea produselor modificate genetic. Cum putem afla dacă fructele/legumele de pe rafturile marilor magazine sunt sau nu modificate genetic.
Nu este deloc greu să înveţi să le recunoşti însă, problema e ca şi în cazul E-urilor: sunt trecute nişte cifre pe ambalaj, iar dacă nu eşti bine informat în ceea ce priveşte conţinutul lor, rişti să cumperi alimente îmbibate de chimicale.
Aşadar, întreg secretul constă în citirea etichetei, adică acel autocolant lipit direct pe coaja legumei/fructului sau, după caz, pe punga în care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).
Orice etichetă are între 4-5 cifre:
- dacă produsul are codul din 4 cifre (de ex. 4021) înseamnă că a fost crescut într-un mediu normal, însă nu BIO. Produsul însă NU a fost modificat genetic.
- dacă produsul are codul din 5 cifre, iar prima cifră începe cu 9 (de ex. 96584) înseamnă că este BIO.
- dacă produsul are codul format din 5 cifre, iar prima cifra este 8 (de ex. 86584) înseamnă că acesta a fost modificat genetic.

Acesta a fost mesajul. Ca de obicei, România se anunţă a fi prima în orice experiment aiuritor, indiferent de sacrificiile cerute sau impuse populaţiei. Doar trebuie să ieşim bine în poză, nu?
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!