"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

luni, 30 aprilie 2012

Dragostea şi dorinţele secrete ale zodiilor (3)

 Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Balanţa (Marele secret este frumuseţea). Semnul zodiacal al Balanţei este reprezentat de armonie, proporţie, echilibru şi frumos în forme cât mai graţioase. Cu un simţ estetic foarte ascuţit, aspiraţiile pe plan sentimental ale acestei zodii se traduc într-o nevoie acută de perfecţiune... fizică. Nativele acestui semn visează în secret la o dragoste care să se încadreze în propriile tipare despre frumuseţe. Visează la un partener cu un corp frumos proporţionat, cu trăsături regulate şi fine, cu un gust impecabil ce nu-l va face niciodată de ruşine. Nu urăsc nimic mai mult decât vulgarul şi falsul, iar la cel mai mic semn de grosolănie, dau bir cu fugiţii în căutarea unei alte iubiri. Aspiraţia lor secretă este categoric frumosul...

Scorpionul (Dăruire fără limite). Dacă femeile Scorpion au vreo aşteptare secretă de la dragoste, aceasta poartă în mod sigur numele iubirii posesive. Semnul zodiacal al Scorpionului are o percepţie mai neobişnuită asupra iubirii ce poate fi interpretată de unii drept o formă de misticism. Idealul în dragoste al acestui semn îl reprezintă povestea de iubire dintre Tristan şi Isolda. Sau, mai degrabă, acea dragoste care învinge până şi moartea. Sufletul femeilor Scorpion visează la o dragoste în care să posede şi să fie posedate, la o dragoste care să se reducă exclusiv la numărul doi... Vor totul sau nimic în dragoste. Vor fie agonia, fie extazul. Visează la o dăruire totală.


Săgetătorul (Visează şi respiră libertate). Nu ai cum să iubeşti cu adevărat o femeie Săgetător dacă nu-i acorzi libertatea de care are nevoie. Pentru o femeie Săgetător, iubirea înseamnă spirit liber, înseamnă libertatea simţită în doi. Enigma care zace în sufletul acestei zodii presupune explorări în domeniul mental şi moral, presupune multe cercetări şi investigaţii. Libertatea este religia acestei zodii, iar visurile de dragoste ale acestei zodii se închină acestei zeităţi. Femeia Săgetător este atrasă de locuri îndepărtate şi necunoscute. Şi-ar dori o dragoste care să o elibereze şi să o conducă spre cunoaştere. Visează la o dragoste în care să fie dominată şi care să-i lase spiritul zburdalnic să colinde pe cărări neumblate până acum.
Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!