"Am stat 13 în temniță pentru un popor de idioți". Petre Țuțea, filosof, (1902-1991)

joi, 26 aprilie 2012

Dragostea şi dorinţele secrete ale zodiilor (2)

Tuturor celor prezenţi şi viitori, salutare!
Rac (Dragostea e a sufletului). În dragoste, femeia Rac vrea stabilitate şi visează la o dragoste care să nu se limiteze doar la partea fizică şi la satisfacerea unor simţuri. Îi place tandreţea, adoră să fie răsfăţată, alintată, iubită. Îi place să iubească, iar când iubeşte, o face din tot sufletul, iubind şi cu trupul. În dragoste, visul secret al Racului se concretizează într-o cină romantică cu lumânări parfumate, cu petale de trandafiri presărate în jur şi cu multe cuvinte drăgăstoase. Racul este mai mult îndrăgostit de... iubire, visează la o dragoste mai presus de cele pământeşti şi caută veşnic o dragoste eternă. Şi cu toate acestea, secretul femeii Rac este foarte bine păzit şi nu poate fi descoperit decât de acele persoane care o înţeleg cu adevărat.
Leu (Visul său este prima iubire). Pe bună dreptate se poate spune că această zodie are o inimă de leu. Nu este deloc greu să descoperi secretul acestei zodii: de fiecare dată când se îndrăgosteşte, Leul este convins că a găsit dragostea adevărată. De fiecare dată retrăieşte iubirea cu intensitatea sentimentelor asociate primei iubiri. În iubire, femeia Leu este ingenioasă, pasională, seducătoare, iar când simte că iubeşte, are o strălucire care se citeşte până şi în clipirea genelor. Greşeala acestei zodii este că face uneori confuzia între dragoste, atracţie fizică şi dorinţă sexuală, deşi îşi doreşte în secret să afle ce presupune dragostea supremă. De aceea, caută şi caută... iubind iar şi iar... la fel ca prima dată.

Fecioara (Dragostea este descoperire). Femeile ce aparţin acestui semn se ghidează în dragoste după acelaşi principiu pe care îl urmează şi în viaţă: cel al sincerităţii şi al dăruirii. Probabil că mulţi se aşteaptă ca în cazul Fecioarelor secretele amoroase să curgă unul după altul, dar atitudinea acestora faţă de dragoste este deconcertantă. Fecioarele nu visează la Feţi Frumoşi şi nici ele însele nu se văd nişte Ilene Cosânzene. Visează însă la un partener cu un intelect deosebit şi care să le demonstreze că în viaţă totul se împarte la doi: şi bunele şi relele şi supărările şi bucuriile. Visează la un bărbat în persoana căruia să descopere ceva nou şi interesant zi de zi. Adoră să studieze psihologia masculină şi o fac începând cu partenerul.

Să auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează, comentează! Ceva tot trebuie să fie de comentat!